4 Τρόποι που το Galaxy CRM ενισχύει την παραγωγικότητα μιας επιχείρησης

Παραδοσιακά τα συστήματα CRM έχουν συνδεθεί με την λειτουργία των πωλήσεων, ως εργαλεία που βελτιώνουν την απόδοση και την οργάνωση τους. Ωστόσο, ένα σύγχρονο CRM σύστημα όπως το Galaxy CRM, παρέχει πολλά περισσότερα. Είναι το εργαλείο που όχι απλά οργανώνει αλλά ενορχηστρώνει το σύνολο της λειτουργίας της επιχείρησης, ενισχύοντας την παραγωγικότητά της.

Το Galaxy CRM συμβάλλει καθοριστικά σε αυτό με:

#1  Διασφάλιση της εταιρικής στρατηγικής

Η διαχείριση και διεκπεραίωση των εργασιών ανάλογα με την κατηγορία της δραστηριότητας, τη σπουδαιότητα της εργασίας ή το ρόλο του χρήστη, διασφαλίζει ότι η στρατηγική εφαρμόζεται βάσει σχεδιασμού σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση.

#2  Αυτοματοποίηση των διαδικασιών

Βασικός πυλώνας του Galaxy CRM είναι η αυτοματοποίηση των ροών εργασίας ενός οργανισμού,  που μειώνει δραστικά τις άσκοπες και επαναλαμβανόμενες εργασίες, ενώ παράλληλα εξαλείφει τα λάθη στις καταχωρήσεις και στους ελέγχους. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο αναβαθμίζεται η ποιότητα της εργασίας των στελεχών, αλλά ελαχιστοποιείται και ο συνολικός χρόνος και κόπος διαχείρισης.

#3  Διαφάνεια και συνεργασία

Το Galaxy CRM αποτελεί το κοινό σημείο αναφοράς για τον οργανισμό, μοιράζοντας στους χρήστες κατάλληλη και διαβαθμισμένη πληροφορία. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνει τα στελέχη της επιχείρησης από χρονοβόρες αναζητήσεις για πληροφορίες που βρίσκονται ήδη στο σύστημα, ενώ παράλληλα ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων χωρίς τριβές και κενά πληροφόρησης.

#4  Αποτελεσματικές πωλήσεις

Οι διαδικασίες των πωλήσεων όπως οι επικοινωνίες, τα follow-up, το πλάνο επισκέψεων, οι προσφορές και οι ευκαιρίες πώλησης αποτυπώνονται στο Galaxy CRM και παρέχουν real-time ενημέρωση στα στελέχη και στη διοίκηση των πωλήσεων, για την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους.

 

Ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει το Galaxy CRM και για τη δική σας επιχείρηση. Ζητήστε μας ένα δωρεάν Demo, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρακαλώ Συμπληρώστε Την Φόρμα & Ένας Εκπρόσωπος Μας Θα Επικοινωνήσει Μαζί Σας το Συντομότερο Δυνατόν!

TOP