ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP

Το Galaxy ERP, αποτελεί την πρόταση ERP της SingularLogic για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, όπου οι σύνθετες και πολλαπλές ανάγκες τους απαιτούν ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, αυτοματοποίηση και πληροφόρηση χωρίς όρια. Χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν επιλέξει το Galaxy ERP και απολαμβάνουν τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τους προσφέρει.
Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο στην πλατφόρμα Galaxy της SingularLogic, αποτελεί εγγύηση για το παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων που το επιλέγουν.

Το PYLON ERP είναι λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών που επιτρέπει σε μία επιχείρηση μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών, υπηρεσιών και πόρων να επιτυγχάνει βέλτιστα οικονομικά αποτελέσματα παίρνοντας τις ορθές διοικητικές αποφάσεις.

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η εμπορολογιστική εφαρμογή Commercial απευθύνεται σε μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτει πλήρως την εμπορική τους δραστηριότητα, λειτουργεί σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά απλό, εύχρηστο και ευχάριστο και αποτελεί εργαλείο για την ανάπτυξή τους. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την εγγύηση που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις που το επιλέγουν στο μέλλον.

H νέα εμπορική εφαρμογή της Epsilon Νet που υποστηρίζει τις λειτουργίες μικρών και μικρομεσαίων εταιριών. Με γρήγορη εγκατάσταση, χωρίς παραμετροποίηση και με χαμηλό κόστος, το PYLON Entry θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα στην επιχείρηση σας.

Μία εφαρμογή νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών συστημάτων, αλλά και που μέσα από την πολυετή εμπειρία και μελέτη θέτει νέα standard στο τρόπο που θα λειτουργούν στο μέλλον.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ολοκληρωμένη λύση λιανικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανικής, δίκτυα καταστημάτων ή / και μεμονωμένες, ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας.
Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic, οδηγεί την αγορά λιανικής στο μέλλον.

Εφαρµογή με τεχνολογία αφής (Touch) για την ευρύτερη αγορά της λιανικής. Προσφέρει εύκολη και γρήγορη εκµάθηση με προσανατολισµό στην εξυπηρέτηση των πελατών σας με ταχύτητα και αξιοπιστία.

MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Με το Galaxy Mobile SFA τα στελέχη πωλήσεων έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο της πληροφορίας που χρειάζονται, όπου και αν βρίσκονται, για να ολοκληρώσουν με ακρίβεια τις εργασίες τους, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις, να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τα στελέχη της επιχείρησης έχουν στοχευμένη web πρόσβαση στο Galaxy, από όπου και αν βρίσκονται και ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν, για να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες και να λαμβάνουν on line πληροφόρηση. Η πλατφόρμα του Galaxy Web Act παρέχει παραμετρικό περιβάλλον εργασίας ανά ρόλο χρήστη, για πρόσβαση από παντού. Τα στελέχη της επιχείρησης εφαρμόζουν την εταιρική στρατηγική, ανεξάρτητα από το εάν βρίσκονται στο γραφείο τους, στην αποθήκη, στο κατάστημα ή στο χώρο του πελάτη.

Η εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας PYLON Sales Force Automation προσφέρει λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης. Λειτουργεί Online & Offline για να μην διακόπτεται η εργασία σας, δημιουργεί τις παραγγελίες σας στο 1’ ,σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε. Το PYLON Sales Force Automation χρησιμοποιείται από εμπορικές εταιρίες με εξωτερικούς πωλητές. Ιδανικό για όλα τα είδη επιχειρήσεων που αναζητούν εύκολη και εύχρηστη παραγγελιοληψία.

Επανασχεδιάστε την παραγωγικότητα με τα Microsoft 365 και Microsoft Teams. Η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται ολοκληρωμένα εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας και συνεργασίας, όπως το Microsoft Teams, ο ασφαλής χώρος αποθήκευσης στο cloud, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιχειρησιακού επιπέδου και οι κορυφαίες εφαρμογές του Office σε όλες τις συσκευές.

CRM

Το Σύστημα Διαχείρισης Σχέσεων με πελάτες (CRM) που οργανώνει, παρακολουθεί, διαχειρίζεται και βελτιστοποιεί τις σχέσεις κάθε επιχείρησης με τους πελάτες της. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την εγγύηση που θα οδηγήσει την επιχείρηση που το επιλέγει στο μέλλον.

Το PYLON CRM είναι ένα σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Ενδυναμώστε τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίστε το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας παρέχει ολοκληρωμένη και έξυπνη πληροφόρηση που θα αναβαθμίσει το προφίλ της επιχείρησής σας. Αποκτήστε την οργάνωση και την ετοιμότητα που μέχρι σήμερα μόνο μεγάλες εταιρείες με πολυάριθμο προσωπικό μπορούσαν να επιδείξουν με το CRM Software της Epsilon Net.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρακαλώ Συμπληρώστε Την Φόρμα & Ένας Εκπρόσωπος Μας Θα Επικοινωνήσει Μαζί Σας το Συντομότερο Δυνατόν!

TOP