Webinar myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. & SingularLogic e-books

Τι είναι το mydata? Τι είναι τα ebooks? Τι αφορά? Πώς θα επηρεάσει τις επιχειρήσεις στο άμεσο μέλλον? Δείτε το Webinar αναλυτικά που ετοίμασε η SingularLogic για εσάς:

myDATA: δηλαδή my Digital Accounting and Tax Application. Είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι πρωτίστως να εξυπηρετήσουμε τις επιχειρήσεις, παρέχοντας μια πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα για την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, που θα οδηγήσει σε αυτοματοποίηση της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων και θα τις απαλλάξει από υποχρεώσεις που έχουν σήμερα, όπως η υποβολή Καταστάσεων Πελατών – Προμηθευτών (ΜΥΦ).

ebooks: δηλαδή στη SingularLogic σχεδιάσαμε και υλοποιούμε ένα πρωτοποριακό ψηφιακό περιβάλλον επικοινωνίας και συνεργασίας της επιχείρησής σας με την ηλεκτρονική πλατφόρμα myDΑΤΑ της Α.Α.Δ.Ε., που αυτοματοποιεί και απλοποιεί τις απαιτούμενες διαδικασίες.

mydata_ebooks_webinar
Webinar myData & e-books

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρακαλώ Συμπληρώστε Την Φόρμα & Ένας Εκπρόσωπος Μας Θα Επικοινωνήσει Μαζί Σας το Συντομότερο Δυνατόν!

TOP