Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης!

Το Epsilon Digital είναι μία υπηρεσία που πραγματοποιεί την διαβίβαση παραστατικών πωλήσεων στην ΑΑΔΕ και στους τελικούς λήπτες, την αυθεντικοποίηση, αποδοχή και αρχειοθέτηση τιμολογίων/παραστατικών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες για Επιχειρήσεις και Λογιστικά Γραφεία.

EPSILON DIGITAL | Ε-ΙNVOICING
Μια νέα, καινοτόμα Υπηρεσία.

Το Epsilon Digital είναι μία αυτοματοποιημένη, τεχνολογικά καινοτόμα και ασφαλής υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης, που παρέχει απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση των εταιρειών στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Υψηλή Συμβατότητα
Συνδέεται με τις εφαρμογές PYLON, Epsilon Smart, PYLON SHOP, Hyper & Extra Λογιστική της Epsilon Net, με τις Academia Financial, WinEra, InnovEra της Data Communication καθώς και με εφαρμογές τρίτων.

Ασφάλεια
Καλύπτει όλες τις επιχειρήσεις και κλάδους της αγοράς, με ασφάλεια και εγκυρότητα καθώς διαθέτει πιστοποιήσεις ISO και απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. Tα παραστατικά διαβιβάζονται βάσει του Ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικού τιμολογίου.

EPSILON DIGITAL & INFOMEN

Γιατί να την επιλέξετε;

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

  • Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση καταργείτε την εκτύπωση παραστατικών πώλησης και προχωράτε στην ηλεκτρονική αποστολή τους.
  • H διαδικασία τιμολόγησης, αποστολής και αποθήκευσης παραστατικών είναι πλήρως αυτοματοποιημένη.
  • Αποστέλλετε και λαμβάνετε ηλεκτρονικά τα αρχεία των συναλλαγών σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
  • Το κράτος έχει δώσει κίνητρα για την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρακαλώ Συμπληρώστε Την Φόρμα & Ένας Εκπρόσωπος Μας Θα Επικοινωνήσει Μαζί Σας το Συντομότερο Δυνατόν!

TOP