ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ - ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ MME 2022

Ελλάδα 2.0

Μη χάσεις την ευκαιρία για επιδότηση έως 70% στην ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησής σου!

Μη χάσεις την ευκαιρία για επιδότηση έως 90% στην ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησής σου!

Το Πρόγραμμα ενισχύει με επιδότηση την προμήθεια ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του συστήματος vouchers. Αν είστε δικαιούχος, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε σε σημαντικό βαθμό την αγορά της λύσης που θα επιλέξετε. Η ενίσχυσή σας υπολογίζεται σύμφωνα με το ύψος απασχόλησης του 2021.

Ο Όμιλος της Epsilon Net & η INFOMEN.gr παρέχουμε στους πελάτες μας:

Ενημερωθείτε σήμερα για την επιδότησή σας από έναν εκπρόσωπό μας και αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες προτάσεις μας!

Η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, προέκυψε μέσα από την εξαγορά της SingularLogic από την Epsilon Net σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas.

Η εταιρία προσφέρει κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης συστημάτων πληροφορικής και δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά και σε σημαντικές κάθετες αγορές, εξυπηρετώντας ολοκληρωμένα τους πελάτες της. Κυριαρχεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής έχοντας στο δυναμικό της τα πλέον άρτια και καταρτισμένα στελέχη με 30+ έτη εμπειρία στον κλάδο και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL WMS, MOBILE, MIS, που καθημερινά υποστηρίζουν τις ανάγκες της μεγαλύτερης εγκατεστημένης βάσης στην Ελλάδα με πάνω από 40.000 επιχειρήσεις, καθώς και ένα πιστοποιημένο και ισχυρό δίκτυο 400 και πλέον συνεργατών.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρακαλώ Συμπληρώστε Την Φόρμα & Ένας Εκπρόσωπος Μας Θα Επικοινωνήσει Μαζί Σας το Συντομότερο Δυνατόν!

TOP