Τι είναι η μηχανογράφηση και γιατί είναι αναγκαία;

Η μηχανογραφήση είναι απαραίτητη, ώστε μια επιχείρηση να μπορεί ανταποκριθεί στο σύγχρονο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον.

Τι είναι όμως η μηχανογράφηση;

Ο όρος μηχανογράφηση είναι η οργάνωση και υποστήριξη μιας επιχείρησής, με την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να μπορεί να λειτουργεί σωστά και να επιτυγχάνει τους στόχους της.

Στόχοι της είναι ο έλεγχος της καθημερινής λειτουργίας, η σωστή λειτουργία και η άμεση ενημέρωση των διοικητικών στελεχών όσο αφορά την πορεία της επιχείρησης.

Μέσω της μηχανογράφησης αντλούνται πληροφορίες σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την βελτίωση των λειτουργιών της επιχείρησης, τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο στρατηγικής, ώστε να καθίσταται η εταιρεία ανταγωνιστική.

Η μηχανογράφηση αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα για την λειτουργίας μιας επιχείρησης με πολλαπλά οφέλη όπως:

  • Πλήρης έλεγχος των διαδικασιών
  • Μειωμένη τιμή πρώτων υλών
  • Μειωμένη ποσότητα αποθεμάτων
  • Μειωμένο κόστος συναλλαγών
  • Αυξημένο κέρδος

Στο Ηρακλείο Κρήτης, η εταιρεία μας «INFOMEN» αποτελεί έναν αξιόπιστο επιχειρηματικό σύμβουλο που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης η οποία χαρακτηρίζονται από:

  • Συνέπεια
  • Μακρόχρονη εμπειρία
  • Τεχνογνωσία
  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
  • Απόλυτη αξιοπιστία
  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Ευελιξία

Η INFOMEN απο το 2011 συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες λογισμικού μηχανογράφησης, μέσα από τις οποίες δίνεται η δυνατότητα να έχετε πλήρη διαχείριση και εικόνα της εταιρίας σας, από την αποθήκη, τις αγορές, τις πωλήσεις, τους συναλλασσόμενους, τα χρηματοοικονομικά μέχρι και μεγάλο πλήθος πληροφοριακών και οικονομικών εκτυπώσεων.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο τηλέφωνο 281 600 6000 ή συπληρώστε την φόρμα μας και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη μηχανοργάνωσης σχεδιασμένη ειδικά για την δική σας επιχείρηση.

Ενημερωθείτε σήμερα για την μηχανογράφηση σας από έναν εκπρόσωπό μας και αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες προτάσεις μας!

Η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, προέκυψε μέσα από την εξαγορά της SingularLogic από την Epsilon Net σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas.

Η εταιρία προσφέρει κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης συστημάτων πληροφορικής και δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά και σε σημαντικές κάθετες αγορές, εξυπηρετώντας ολοκληρωμένα τους πελάτες της. Κυριαρχεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής έχοντας στο δυναμικό της τα πλέον άρτια και καταρτισμένα στελέχη με 30+ έτη εμπειρία στον κλάδο και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL WMS, MOBILE, MIS, που καθημερινά υποστηρίζουν τις ανάγκες της μεγαλύτερης εγκατεστημένης βάσης στην Ελλάδα με πάνω από 40.000 επιχειρήσεις, καθώς και ένα πιστοποιημένο και ισχυρό δίκτυο 400 και πλέον συνεργατών.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παρακαλώ Συμπληρώστε Την Φόρμα & Ένας Εκπρόσωπος Μας Θα Επικοινωνήσει Μαζί Σας το Συντομότερο Δυνατόν!

TOP